Aanpak op maat voor parket en laminaat

Wil u een firma vinden om uw laminaat in Sint-Truiden en omstreken te leggen? Dan hebt u met Leemans Patrick een solvabele partner gevonden, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Perfecte plaatsing

Goed geplaatste vloerbekleding gaat jarenlang mee. Daarom is het belangrijk om een expert ter zake te contacteren. Leemans Patrick heeft de nodige vakkennis opgebouwd met zijn jarenlange ervaring in het plaatsen van halfmassief parket en laminaat. Bovendien zetten we sterk in op een verregaande service en een vlotte communicatie. Enkel zo kunnen we expert zijn en blijven.

Harmonie tussen esthetiek en gebruiksgemak

Leemans Patrick is er voor wie zoekt naar perfectie, naar de harmonie tussen schoonheid en functionaliteit. Uw wensen over wonen en leefcomfort zijn het vertrekpunt, daarmee gaan we gepassioneerd aan de slag. Een vlekkeloze uitvoering en een onberispelijke afwerking zijn pluspunten waarmee wij het verschil maken.

Contact opnemen

Spreekt het idee van een laminaatvloer u aan? Neem dan zeker contact op. Misschien wil u nog een stap verder gaan en ook uw elektriciteit, sanitair en centrale verwarming aan ons toevertrouwen? We komen graag vrijblijvend bij u langs. Eerst brengen we uw wensen nauwgezet in kaart, dan kan het echte werk beginnen!