Neem nu contact met loodgieter Patrick

Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? En bent u op zoek naar een bekwame loodgieter in Sint-Truiden. Contacteer dan hier Leemans Patrick, met ruim 20 jaar ervaring een referentie in de sector. U vindt zaakvoerder Patrick elke dag op een werf in de provincie Limburg en Vlaams-Brabant.

Flexibel en accuraat werk

U kan op Leemans Patrick een beroep doen voor al uw werken inzake elektricitei, sanitair, centrale verwarming alsook het plaatsen van laminaat. Het bedrijf uit Sint-Truiden legt mooie referenties voor van tevreden klanten, zowel in nieuwbouw als renovatie. Het succes van deze loodgieter komt niet uit de lucht vallen. We zijn een kleinschalig bedrijf en dat heeft beslist voordelen. Zo kunnen we heel snel, flexibel en accuraat werken, zonder aan kwaliteit in te boeten. Bovendien kunnen we onze klanten een persoonlijke service op maat geven.

Maak nu een afspraak

Hebt u nog vragen of wil u een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek? Neem dan nu hier contact op. Wij brengen uw wensen en verwachtingen in kaart, doen alle opmetingen en maken een gedetailleerde offerte. Perfect op maat van uw project. Ook voor dringende interventies staan we meteen bij u ter plaatse!